/Home/Aku/

Sunday, May 1, 2011

Osama Bin Laden is Dead

This another hot topic in Yahoo today.... haha....Bin Laden again became number 1 on yahoo, google, CNN what so ever, dunno how many people would believe this anymore....
Guess who came with this news: its Obama. Justice has been done, that what he said.... HOHO
we readers hate WORDS, we want BODY la LOL....
Cakap psal Obama ni, ingt tk dia kata nak bawa balik semua askar Amerika kat Iraq tu pulang cuz that Oprah sokong dia sangat, till today masi bnyk lgi askar Amerika yg b'keliaran kt Iraq tu ... haha Fool by Obama!!!, ( its not mean i am anti Obama)
Satu lgi yg sangkut paut ngn Bin Laden ni ingt tk time Saddam Hussien sentenced to execution, no body ever shown....again HAHA... cba r cri kt utube tu, adapn tk jeles, nta mayat spa drg guna...haha.... u noe wat America cant' kill this people la.... cuz they need them....
This what world political expert analysed  (p/s: not me... ok), but I kind of believe this....hehe
1. Bin Laden never exist
2. Saddam is not executed, he is in prison...



                                  Saddam                        Osama

P/s: Actulli post ni tkda mksd apa2 pn, i kind a boring so buat la post ttg bin Laden ni...hehe... btw I am not anti America ok, one day aq harap dpt jga pijak kaki kt sana.... hehe.... Apa yg baik ttg America ni kta ambk teladan apa yg tk... buang kes la.... ok that ol so far... bubye...:)[peace, no war]ADIOS.....

No comments:

Post a Comment