/Home/Aku/

Wednesday, August 10, 2011

Bah mari kita ketawa dulu....haha



Befesbuk ba kunun tadi trus sya tjumpa ni, haha.... c sharon Olga ba yg jumpa ni, jadi sya pun maw share la kunun....( at least benda ni kasi ketawa sya time petang2 yang indah menunggu buka puasa ni)

note: first time buat entri kurang lima minit, credit r utk yg buat, even sya tdk kanal ko pun.... 

ARAHAN: sila baca guna bahasa Sabah... hehe

1. Bila org nampak ko baring tutup mata:   S: Ko tidur kah? Z: Tdk la, sia training mcm mana mau mati bah..
    
 2. Imagine ko bawa bawa tv ko yg rusak pi technician bikin n dia masi juga tanya: S: Mau kasi bagus kah ni tv? Z: Tdk la,sia buring ba,jadi sia bawa la tv sia pi jln2 sini.  

 3. Bila time hujan kwn ko nampak ko kluar,dia tanya: S: Ko kluar time hujan ni?Z: Eh ndak la,hujan yg naaaanti baru sia kluar.   

4. Time ko baru bangun tidur, ada orang tnya: S: Ko bangun sdh?Z: Ish tida la, sia tidur sambil jalan bah ni! sambil mengigau.. huhu 


 5. Kawan ko call fon ruma ko: S: Mana ko?Z: Entah.. di sebelah ko kalik!!  

 6. Diorang nampak ko kluar dari bilik mandi basah2: S: Ko baru mandi kah?Z: Manada, sia jatuh dlm lubang jamban bah!  

 7. Ko bediri di dlm lift di tingkat paling bawah sdh, diorang tanya: S: Going up kah?Z: Eh ndak la,sia tangah tunggu apartment sia turun bah ni.  

 8. Sia pi ruma GF sia bawa 1jambak bunga. And dia masi juga mau tanya: S: Eeeh,bunga ka tu?Z: Tdk la honey! Paku-pakis sama kubis bah ni.  

 9. Ko di dlm toilet, pintu bekunci, trus ada org katuk pintu n dia tanya: S: Ada urang kah?Z: (Suara Kiut)Teda urang! Taik bah yang becakap ni!!! ~PEAcE~///