/Home/Aku/

Sunday, October 16, 2011

Suatu Ketika

Dulu waktu aku tingkatan 3 atau 5 ( aku pun sudah lupa) aku selalu ada kelas tambahan sampai petang, so nda komfom la jam brapa baru balik, so aku akan pergi kol bapa aku guna public pon kat sekolah then aku akan cakap ambil aku d Pekan Goshen ( saya sangat menghargai kewujudan pekan ini....haha), even bapa aku boleh ambil aku dekat sekolah, saja aku minta ambil d Pekan Goshen psal aku maw jalan-jalan.

Alkisahnya Pekan Goshen ni nda la terlalu hebat, tapi cukuplah ada Su Chung, Alif Store, Kedai Y& L milik si Fei Mau n banyak lagi bla-bla, ( malas maw tulis sini )... ini suda cukup bagi kamu orang Kota Marudu. Kedai yg aku selalu masuk antaranya ialah seperti biasa Y&L, aku bukannya banyak duit pun, saja aku maw cuci mata.

Satu ari tu aku masuk kedai tu duit aku hanya 20 sen....haha, tapi aku buat2 macam ada RM 20...hehe, buli pula tu minta pekerja tulung ambil baju.

' Kak, tulung ambil baju tu, sya maw tingu...( dengan nada yakin, macam maw membeli)'
' Nah dik.... ( then aku tingu2 sekejap, ooo berapa arganya, takkan 20 sen, haha... aku saja tanya arga...)'
'oooo bah simpan dlu r, sya maw tingu yg lain lgi ' then trus keluar kedai....

Bapak gua suda datang...hehe

No comments:

Post a Comment