/Home/Aku/

Sunday, July 29, 2012

Taat pada Boyfriend by Hanis Zalikha

Aku jalan-jalan la kat google buat blogwalking, jumpa la HOT TOPIC by Hanis Zalikha, blogger Femes tu... hikhik, * aku suka cover page dia pasal word makan * korang tengok la sendiri

Well, back to kinda hot topic that I just mention, awww.... she's so really Brilliant for bring it on, come on la dear, seriously aku rasa this is the most ridiculous, superstitious and crappy thing  in the world, HELLOO.... he's not your husband by the way, why on the earth pijak semut pun tak mati time ngan dia, a.k.a ur beloved boyfie la sangat.

Kan banyak kali dah kena bagi nasihat kalau belum bergelar suami tak payah la nak lebih2, nak wifey2 sangat ko ngan boyfie ko tu baru je stat then kawan ko yg selama ni dah b'tahun2 ngan ko, ko buat donno... je, eh, memang terbaek la ko jah, kelass gitu.

Anyway taknak cakap lebih2, ni cuma pendapat pribadi, pandai2 la fikir sendiri ye, ibu2, kakak2, macik2 kat luar sana. Adios Amigos... Selamat Berpuasa ....

No comments:

Post a Comment