/Home/Aku/

Wednesday, January 30, 2013

Current Obsession - RUNNING MAN

I usually don't make any review, unless I love that thing damn much
As you seen in Tittle, it's shown RUNNING MAN
Yes mak datin sekalian
my current obsession is this damn running man
While I writing this, two people on my side, are laughing like hell watching this benda tak b'moral kata sorang yg suddenly came across, orang awam la lbi kurang... haha, whatever la I guess, yang penting benda tu boleh buat aku gelak, maknanya dia best.

So this Running Man thing aaaa , is not typical, cause I don't love typical thing
People might said... it's Korean ok, of kos la it is, I don't watch Korean like die hard fan either
The truth is I used to critic Korean, the Kpop one, because my cousin is Fanatic of Kpop
Arggghhh.... I can't bear myself when she talk about all those singer
But this running man really make me " melalak " like never before you know * wah, buruknya bahasa*

So,apa yang best sangat running man ni, takda best sngt actli klau ko tak tengok, try spend time bukan 5 minutes, tapi tengok 1 episode, mesti ko pun naik gila, psal org dalam dia tu semua yg t'kulat2, blank, bengong, macam2 la, as for me yang dah lama tak tengok Korea, I think I may like them again, as long as bukan drama korea yg lelaki semuanya jambu atau bahasa sabah aku minta puji, lelaki pun mau jadi perempuan, pakai fesyen nta apa2, tapi yang tu suka ati dorangla, duit dorang. Btw it's Kpop Fashion, of kos la llki kena jambu, Malaysia jgn cuba2, tk jadi jambu, nnt jadi maknya...

Yang bestnya Running man ni, they show a real Korean, probably ...., as you know bukan semua Korean handsome, itu la jejeka2 sekalian yg b'lari sakan kat Running man ni macam si Jong Kook, Gary, Jae Suk, Gwang Soo, Suk Jin * Dorang semua ni taklah hensome sangat, tapi semua gila2 and HAHA *HAHA ni cute, dah la kening mcm sin can * actli ak tak perna tengo sin can pun, tapi dia cute psal dia ni nama je dah besar, tapi dengar suara Jong Kook trus takut.

Satu je pretty boy dlm ni, nama dia Jong Ki, wah... memang pretty boy betul la, ak paling suka time sen, dia p usha noona Ji Hyo * Satu-satunya p'puan dlm tu... haha, nway, dia pretty boy tpi tak buat plastic surgery, mcm llki Korea lain, n satu lagi dia ni pandai la banding artis Kpop, yg perasaan jambu, Jong Ki ni pelakon klau ak tak silap, bukan Artis Kpop, watever la aku pn tak sure sngt. Haha, tu fanatik sngt la tu... :p

So I might tell this in such an excited way, huh...  Pardon me, jgn Lupa p Copy Running Man or Upload, I really wish they will continue this programme forever. Rate ; 11/ 10 .... :)

Adios

No comments:

Post a Comment