/Home/Aku/

Monday, May 13, 2013

Exam .... fuh... fuh

Esok exam woi, pas tu esok exam lagi, lagi nak mampus satu hari dua paper, I was like, ceh spm pun, 1 hari 2 paper, so what a big differ this time. Ntala cuz psal dis time esok exam mlm bru nak study kot, time spm aku study 2 tahun kot, ni 2 minggu pun tak sampai, sala sepa. sala ko la, Like we Sabahan used to say, Kotoh Koira. First day exam okay la, esok pn ok juga kot InsyaAllah, but third day, * don't want to say anything, just want to say. Everything gonna be fine, things gonna get better. Amin.

# And still * jam menunjukkan 1.15 pagi* Aku nak study ni... hampeh ...  actually aku sedang blogwalking blog c Fatin Liyana, best juga blog dia, dulu aku x  folo, baru folo tadi... hehe, kebelakangan ni semua blog aku folo, c Shae yg Hijabist tu, c Maria, c Namee... nta la dulu, tak pun, baru2 je ni, mebi sindrom nak masuk 20 mcm ni kot... Huhu, * sindrom something like, we read what most women want, and their blog have what women want. Eh.... aku dah women eh... :p

Dah, bai aku nak exam, Amin, wish me luck ... :)


No comments:

Post a Comment